Auto optimaal beveiligen

De auto is nog altijd het meest gestolen voertuig. Men denkt vaak dat vooral exclusieve auto’s gestolen worden. Maar uit cijfers blijkt dat juist de populairste modellen het vaakst ontvreemd worden.

Fabrieksgemonteerd systeem blijkt kinderspel

Een standaard startonderbreker of een (te duur) alarmsysteem is niet voldoende, menig dief weet er wel raad mee. Via de OBD2 diagnosepoort kan de dief binnen enkele seconden de startblokkering uitschakelen en de autosleutel klonen. Ook een origineel alarmsysteem kan via deze weg gesaboteerd worden.

Aftermarket alarmsystemen

Een aanvullend alarm kan uitkomst bieden, maar trekt langzaam maar zeker de accu van de auto leeg. Daarnaast veroorzaken veel alarmsystemen ongewenste storingen in het motormanagement. Bovendien werken de meeste alarmsystemen met een handzender. Die is door een dief met vrij goedkope apparatuur uit te peilen, te verstoren en zelfs te kopiëren. Ook geavanceerdere systemen, die werken met een rolling code, kunnen tegenwoordig binnen enkele seconden omzeild worden.

De 10 meest gestolen automerken van 2014

1. Volkswagen – 3046
2. BMW – 1075
3. Audi – 735
4. Mercedes – 596
5. Opel – 586
6. Peugeot – 503
7. Seat – 447
8. Renault – 428
9. Toyota – 409
10. Ford – 369

Onfeilbaar Auto alarm

Zero Tolerance auto alarmHet autoalarm van Zero Tolerance rekent af met al deze problemen. Het alarmsysteem is een in Nederland ontwikkeld kwaliteitsproduct met innovatieve software specifiek ontwikkeld voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Het alarm is uitgerust met een zeer luide sirene (110dB) en zorgt daardoor voor een groot afschrikeffect.

✓ 2 jaar garantie!
✓ Made in NL!
✓ TÜV en CE keurmerk

Onverwoestbaar

Het innovatieve alarm wordt gevoed door een 9V lithium batterij waarop het alarm maar liefst een jaar mee kan. Montage wordt hierdoor ook heel eenvoudig, want het alarm wordt niet verbonden met de bestaande kabelboom.

Eigen stroomvoorziening

Het Zero Tolerance auto alarm is niet te Jammen of te saboteren. Het alarm zendt niets uit en ontvangt niets, hierdoor is het ook niet op te sporen door kwaadwillende met meetapparatuur. De bedrading van de digitale poort doorknippen heeft ook geen zin, het apparaat blijft gewoon werken.

Niet te traceren of Jammen

Alarmdetectie geschiedt op basis van verplaatsing ten opzichte van het aardmagnetisch veld, trillingen, schokken en de hellingshoek. Het Zero Tolerance auto alarm gaat niet af bij een windvlaag of als iemand per ongeluk de auto aantikt. Wel als de auto verplaatst wordt of een hardere impact ondergaat. Deuren en motorkap zijn tevens te beveiligen via de optionele deursensoren. Het alarm is instelbaar en kalibreert bij iedere activatie opnieuw. De geavanceerde bewegingssensor zorgt ervoor dat het alarm, in tegenstelling tot veel andere autoalarmen, ook op een helling werkt.

Geavanceerde bewegingssensor

De compacte behuizing van het auto alarm is bestand tegen alle invloeden van buitenaf zoals regen, modder, pekel, olie, benzine en temperaturen van – 30 graden Celsius tot + 85 graden.

Bekijken in webshop!