Minibox alarmsysteem

499,00 incl. BTW

De Minibox is een slim alarmsysteem speciaal ontwikkeld voor de beveiliging van mobiele objecten. De Minibox wordt geleverd met een waterdichte beveiligingskabel die eenvoudig door uw waardevolle objecten gelust kan worden. Kortsluiten, doorknippen of andere sabotagepogingen activeert direct het alarm. Het alarm is waterdicht (IP66), luidruchtig (110dB) en niet afhankelijk van externe voeding.

2 jaar garantie
Made in NL
TÜV en CE keurmerk
Beveiliging van meerdere objecten tegelijk
Gratis verzending binnen Nederland

Artikelnummer: OTI140310 Categorie:

Beschrijving

De Minibox is een volledig in Nederland gefabriceerd kwaliteitsproduct en voorzien van intelligente software. Het alarmsysteem is stof- en waterdicht, schokbestendig en bestand tegen temperaturen van – 30 graden tot 65 graden Celsius. De Minibox is standaard uitgerust met een Zero Tolerance, 2 uitgangen voor magneten en 6 meter beveiligingskabel met watervaste stekkers.

Nederlandse innovatie
Eenmalige aanschafkosten
Geen abonnementskosten
Autonoom alarm, geen externe energiebron nodig
Zelf kalibrerend
Eenvoudige bediening
Voorkom omzetverlies en no-claimschade

Sabotagebeveiliging

Het Minibox alarmsysteem zend niets uit en ontvangt niets. Hierdoor is het niet te jammen of te saboteren. Wanneer men de beveiligingskabel onderbreekt, de behuizing probeert te openen of te beschadigen wordt het alarm direct geactiveerd. De Minibox is standaard uitgevoerd met een luide sirene en is eventueel nog uit te breiden met een GSM module die bij een alarm maximaal 5 nummers belt en een sms verstuurd.

iButton

De Minibox is voorzien van een digitale RVS toegangspoort en wordt geleverd met twee sleutels; de iButtons. Iedere Minibox heeft zijn eigen unieke sleutels en er kunnen tot 30 buttons op één Minibox worden geleverd.

Interne voeding

De Minibox is niet afhankelijk van een externe voeding. Het alarm werkt ruim een jaar op de door ons meegeleverde lithium batterij. Wanneer de batterijspanning van de Minibox te laag wordt geeft de digitale poort dit aan door oranje te gaan knipperen wanneer het apparaat gedeactiveerd staat.

Toepassingen

De Minibox is uitermate geschikt voor de beveiliging van mobiele objecten zoals aanhangers, voertuigen, boten, machines, betonmolens, aggregaten en gereedschap. De meegeleverde kabel is uit te breiden met verlengkabels waardoor u eenvoudig meerdere objecten beveiligt zoals boten aan een steiger.