Zero Tolerance Alarm – Motor en scooter

299,00 incl. BTW

Het gepatenteerde Zero Tolerance bike alarm is speciaal ontwikkeld voor het beveiligen van motoren, scooters en brommers. Het alarm kalibreert ongeacht de omstandigheden of stand van uw tweewieler. Het alarm reageert op trilling, helling, schokken en verplaatsing. Het alarm is tevens waterdicht (IP66), slagvast, luidruchtig (110dB), niet afhankelijk van externe voeding en te koppelen aan een GPS Track & Trace systeem.

2 jaar garantie
Made in NL
TÜV en CE keurmerk
Gratis verzending binnen Nederland

Artikelnummer: OTI140126 Categorie:

Beschrijving

Het Zero Tolerance alarm is een volledig in Nederland gefabriceerd kwaliteitsproduct en voorzien van Nederlandse software. Het alarm is stof- en waterdicht, schokbestendig en bestand tegen temperaturen van – 30 graden Celsius tot 85 graden.

Een veilige keus!

Het Zero Tolerance motor alarm is niet te jammen of te saboteren. Het alarm zend niets uit en ontvangt niets, hierdoor is het ook niet op te sporen door kwaadwillende met meetapparatuur. De bedrading van de digitale poort doorknippen heeft ook geen zin, het apparaat blijft dan gewoon werken.

Nederlandse innovatie
Eenmalige aanschafkosten
Geen abonnementskosten
Autonoom alarm, geen externe energiebron nodig
Zelf kalibrerend
Eenvoudige bediening
Voorkomen van omzetverlies en no-claimschade

iButton

Het Zero Tolerance alarm is voorzien van een digitale RVS toegangspoort. Alle modellen worden geleverd met twee unieke sleutels; de iButtons. Er kunnen tot 30 buttons op een Zero Tolerance worden geleverd. Wilt u meerdere voertuigen beveiligen met één sleutel? Het is ook mogelijk een masterbutton te laten maken waarmee meerdere apparaten kunnen worden bediend.

Eenvoudig in te stellen

Via de interne schakelaars kunt u eenvoudig de gevoeligheid van het alarm instellen. Daarnaast kalibreert het alarm zichzelf bij iedere activatie.

Interne voeding

Een veel voorkomend probleem bij alarmsystemen op tweewielers is dat ze de accu leegtrekken. De Zero Tolerance werkt op een interne lithium batterij die ruim een jaar meegaat, dus u loopt niet het risico dat uw accu leeg trekt. Wanneer de batterijspanning van het alarm te laag wordt geeft de digitale poort dit aan door oranje te gaan knipperen.

Track & Trace

Het Zero Tolerance motor alarm is te koppelen aan een Track & Trace systeem met meldingsfunctie. Hierdoor wordt u op de hoogte gehouden van een eventueel alarm, ook wanneer u niet in de buurt bent. En kunt u altijd en overal ter wereld zien waar uw motor zich bevindt.