Zero Tolerance Alarm – Watersport

317,00 incl. BTW

Het gepatenteerde Zero Tolerance watersport alarm is speciaal ontwikkeld voor het beveiligen van boten en buitenboordmotoren. Het watersport alarm houdt rekening met de beweging van de boot en de golfslag van het water, waardoor vals alarm wordt voorkomen. Het alarm is waterdicht (IP66), slagvast, luidruchtig (110dB), niet afhankelijk van externe voeding en te koppelen aan een Track & Trace systeem.

2 jaar garantie
Made in NL
TÜV en CE keurmerk
Gratis verzending binnen Nederland

Artikelnummer: OTI140110 Categorie:

Beschrijving

Het Zero Tolerance alarm is een volledig in Nederland gefabriceerd kwaliteitsproduct en voorzien van Nederlandse software. Het alarm is stof- en waterdicht, schokbestendig en bestand tegen temperaturen van – 30 graden Celsius tot 85 graden. Het apparaat heeft 3 programma’s en intelligente software.

Nederlandse innovatie
Eenmalige aanschafkosten
Geen abonnementskosten
Autonoom alarm, geen externe energiebron nodig
Zelf kalibrerend
Eenvoudige bediening
Voorkomen van omzetverlies en no-claimschade

Voor iedere situatie een oplossing!

Het Zero Tolerance watersport alarm is uitgerust met drie programma’s waardoor u in iedere situatie uw boot, schip, waterscooter, jetski of buitenboordmotor optimaal kunt beschermen.

1. Stabiel water

Geschikt wanneer uw boot in een beschutte haven ligt. Het alarm meet beweging en vergelijkt dit doorlopend met de eerste gekalibreerde positie. Wanneer uw boot beweegt door de deining van het water houdt de software hier rekening mee.

2. Stalling

Ideaal voor het vaste land. Verplaatsen of andere bewegingen zorgen ervoor dat de Zero Tolerance direct in alarm gaat.

3. Open water

Gebruikt u wanneer de boot voor anker in open water ligt, of op een druk bevaren kanaal of gracht. Harde windstoten, gevaarlijke hellingen van de boot en onbevoegd betreden activeert het Zero Tolerance alarm.

Een veilige keus!

Het Zero Tolerance watersport alarm is niet te jammen of te saboteren. Het alarm zend niets uit en ontvangt niets, hierdoor is het ook niet op te sporen door kwaadwillende met apparatuur. De bedrading van de digitale poort doorknippen heeft ook geen zin, het apparaat blijft dan gewoon werken.

iButton

Alle modellen zijn voorzien van een digitale RVS toegangspoort waarbij de kabellengte kan worden aangepast. Alle modellen worden geleverd met twee unieke sleutels; de iButtons. Op iedere Zero Tolerance kunnen er tot 30 iButtons worden geleverd. Het is ook mogelijk een masterbutton te laten maken waarmee meerdere apparaten kunnen worden bediend.

Interne voeding

De Zero Tolerance is niet afhankelijk van externe voeding, dus u loopt niet het gevaar dat het alarm uw accu leeg trekt. Het alarm werkt ruim een jaar op de door ons meegeleverde lithium batterij. Wanneer de batterijspanning van het apparaat te laag wordt geeft de digitale poort dit aan door oranje te gaan knipperen wanneer het apparaat gedeactiveerd staat.

Track & Trace

Het Zero Tolerance watersport alarm is te koppelen aan een Track & Trace met meldingsfunctie. Hierdoor wordt u op de hoogte gehouden van een eventueel alarm, ook wanneer u niet in de buurt bent. En kunt u altijd en overal ter wereld zien waar uw bezit is.