Zero Tolerance Alarm – Zitmaaier en robotmaaier

299,00 incl. BTW

Het gepatenteerde Zero Tolerance zitmaaier alarm is speciaal ontwikkeld voor het beveiligen van robot- en zitmaaiers. Het alarm kan zichzelf kalibreren ongeacht de omstandigheden of stand van uw zitmaaier. Het alarm reageert op trilling, helling, schokken en verplaatsing. Het alarm is tevens waterdicht (IP66), slagvast, luidruchtig (110dB), niet afhankelijk van externe voeding en te koppelen aan een Track & Trace systeem.

2 jaar garantie
Made in NL
TÜV en CE keurmerk
Gratis verzending binnen Nederland

Artikelnummer: OTI140128 Categorie:

Beschrijving

Het Zero Tolerance alarm is een volledig in Nederland gefabriceerd kwaliteitsproduct en voorzien van Nederlandse software. Het alarm is waterdicht (IP66), slagvast, luidruchtig (110dB), niet afhankelijk van externe voeding en bestand tegen temperaturen van – 30 graden Celsius tot 85 graden Celsius.

Een veilige keus!

Het Zero Tolerance zitmaaier alarm is niet te jammen of te saboteren. Het alarm zend niets uit en ontvangt niets, hierdoor is het ook niet op te sporen door eventuele meetapparatuur. De bedrading van de digitale poort doorknippen heeft ook geen zin, het apparaat blijft gewoon werken.

Nederlandse innovatie
Eenmalige aanschafkosten
Geen abonnementskosten
Autonoom alarm, geen externe energiebron nodig
Zelf kalibrerend
Eenvoudige bediening
Voorkom omzetverlies en no-claimschade

iButton

Het Zero Tolerance zitmaaier alarm wordt geleverd met twee unieke iButtons (sleutels) en een digitale RVS toegangspoort waarmee u het alarm in- of uitschakelt. Het is mogelijk om ieder alarm uit te breiden tot 30 iButtons en een masterbutton voor meerdere apparaten.

Eenvoudig in te stellen

Bij iedere activatie kalibreert het alarm zich automatisch. Hierdoor is één van de weinige alarmsystemen die ook op een helling te gebruiken is. De gevoeligheid van het alarm is eenvoudig af te stemmen op uw wensen met behulp van de interne schakelaars. Voor zeer specifieke omstandigheden kunnen we het alarm softwarematig aanpassen.

Interne voeding

Omdat de Zero niet afhankelijk is van een externe spanningsbron, is het alarm zeer geschikt voor robot- en zitmaaiers. Het alarm werkt ruim een jaar op de door ons meegeleverde lithium batterij. Wanneer de batterijspanning van het apparaat te laag wordt geeft de digitale poort dit aan door oranje te gaan knipperen wanneer het apparaat gedeactiveerd staat.

Track & Trace

Het Zero Tolerance alarm is te koppelen aan een Track & Trace systeem met meldingsfunctie. Hierdoor wordt u op de hoogte gehouden van een eventueel alarm, ook wanneer u niet in de buurt bent. En kunt u altijd en overal ter wereld zien waar uw zitmaaier is.