Zero Tolerance alarm

Zero Tolerance is een innovatief alarmsysteem voorzien van zeer geavanceerde sensoren en software. Het alarm is in iedere positie, zowel binnen als buiten, te gebruiken. Door de intelligente software is het onmogelijk geworden uw spullen ongemerkt mee te nemen.

Een veilige keus

Het alarm is niet te jammen of te saboteren. De Zero reageert op trilling, schokken, verplaatsing en versnelling. Het alarm zend niets uit en is daardoor niet op te sporen door eventuele meetapparatuur. De bedrading van de digitale poort doorknippen heeft ook geen zin, het apparaat blijft gewoon werken.

Made in NL

Het Zero Tolerance alarmsysteem is gepatenteerd en een volledig in Nederland gefabriceerd kwaliteitsproduct. De geavanceerde software maakt het alarmsysteem uitermate geschikt voor specifieke beveiligingstoepassingen.

Geen concessies

Een autoalarm dient aan andere eisen te voldoen dan bijvoorbeeld een alarmsysteem voor de watersport of een motor. Het Zero Tolerance alarm is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u uw bezit optimaal kunt beveiligen.

Uitvoeringen